Nieuws

Het festival van 2017 was een groot success. Ondanks pogingen van de weergoden om roet in het eten te gooien mochten we een record aantal deelnemers en bezoekers ontvangen.
Helaas konden door de overvloedige regenval, die in de week voor het festivalweekend viel, de defilés voor de grotere voertuigen niet doorgaan, en moest ook de rondrit voor de vrachtwagens worden gecancelled. Beide festivaldagen zelf bleven gelukkig droog, en zelfs de zon liet zich genoeg zien. Het horecaplein was goed gevuld, met voor ieder wat wils, en de gemeenschappelijke barbecue op zaterdagavond weer ouderwets gezellig.
Het thema “Rock’nRoll”van dit jaar werd ondersteund door muzikale optredens van Riem de Wolff (Blue Diamonds), Dee-Ann and the Nighcaptains en Mooi Wark.
Wat boven alles het meest in het oog sprong was de ongedwongen en ontspannen sfeer dit jaar. Ondanks dat er hier en daar geïmproviseerd moest worden vanwege de terreingesteldheid, hebben wij als organisatie geen wanklanken gehoord, en verliep alles in goede harmonie. Onze dank gaat dan ook uit aan alle deelnemers en bezoekers, die aan het succes van het festival hebben bijgedragen.

Elk festival kan niet zonder vrijwilligers, maar voor dit jaar geldt dat meer dan ooit. Het was voor hen zwaarder dan andere jaren en ondanks het vele extra werk bleef de sfeer goed en werd alles op alles gezet om probleempjes op te lossen en van het festival een groot succes te maken.
Bij deze dus een extra pluim voor al onze vrijwilligers!
Zoals inmiddels traditie is, worden onze vrijwilligers op de vrijwilligersmiddag in het zonnetje gezet.
Alle vrijwilligers hebben inmiddels een mailtje gehad over het hoe, waar en wanneer. Mocht u als vrijwilliger nog geen bericht gehad hebben, neem dan even contact met ons op.

Voor de komende edities zoeken we nog naar nieuwe vrijwilligers. Woon je dus in de buurt, heb je in de 2e week van augustus 2019 tijd en zin om te komen helpen, meld je dan aan via zeldenrijk@telfort.nl

En het bestuur? De inzet was groot, de voldoening nog groter. Wij gaan evalueren, en daarna even in de ruststand. In het nieuwe jaar beginnen we met het maken van plannen voor de editie van 2019.
Mocht u daar ideeën over hebben, dan kunt u die kwijt op de praatavond, die op 13 oktober in het Dorpshuis van Vreeland wordt gehouden. Aanvang v.a. 20.00
Meer informatie volgt spoedig.

Blijf ondertussen onze website, maar vooral ook de Facebook pagina volgen. Daar vindt u het laatste nieuws, updates en foto’s en filmpjes die in de loop der tijd boven komen drijven.