Stichting Historie Herleeft in de Vechtstreek

Wat we doen...

De historie van de Vechtstreek laten herleven!

Historisch Festival Vreeland

Historisch Festival Vreeland

Om het jaar organiseren wij in augustus het Historisch Festival in Vreeland, met heel veel oldtimers, oude ambachten, markt, demonstraties en nog veel meer!
 

 

Onderdelenmarkt Mijdrecht

Onderdelenmarkt Mijdrecht

Elk jaar organiseren wij in april in Mijdrecht de onderdelenmarkt, met onderdelen voor uw oldtimer, gereedschap en curiosa.
 


LEES MEER!

 

Praatavond Vreeland

Praatavond Vreeland

Elk najaar organiseren wij in het dorpshuis te Vreeland een praatavond, met informatie van het bestuur, een gastspreker en natuurlijk de lootjes.

 
Molenverhuur

Molenverhuur

Uw evenement voorzien van een unieke Hollandse decoratie? Huur onze wipmolen! Geheel demontabel, draaiend, verlicht en voor u opgezet en weggehaald.  

DOWNLOAD .PDF

image

Wie we zijn...

Het bestuur

Het bestuur bestaat uit acht personen. Klik op de knop hieronder om met hen in contact te komen!

News

Nieuws

AFGELAST!!! Onderdelenbeurs te Mijdrecht op 19 april 2020

Op zondag 19 april 2020 zal de jaarlijkse onderdelenmarkt weer plaats vinden bij Roeleveld-Bos, aan de van Geijnweg 2, 3641 RE te Mijdrecht. Er wordt van alles verhandeld wat met de historische hobby te maken heeft, zoals onderdelen voor oldtimers, tractoren, stationair motoren, brom- en motorfietsen, hobby materialen, documentatie, gereedschappen, antiek en kleding.

De entree is gratis voor bezoekers, aan standhouders vragen wij 10 euro.

Informatie: Roel Zeldenrijk,

Tel: 06 53683625

LET OP! De locatie is dezelfde als voorgaande jaren, bij Roeleveld-Bos. Door de herinrichting van het gebied zijn de straatnaam en huisnummer echter veranderd. Neem op de N201 bij de stoplichten de van Geinweg. Parkeren kan op de aangegeven parkeerplaats.

 

 

image

Join The Team...

VRIJWILLIGERS GEZOCHT!

Het bestuur kan nog zulke mooie plannen maken, zonder vrijwilligers komt er van de uitvoering helemaal niets. Elk festival zijn er zo'n 100 vrijwilligers in touw, die betrokken zijn bij de opbouw, parkeerhulp, bemannen van kassa, catering, aanleggen infrastructuur, enz. Na het festival leggen wij ze dan ook in de watten met een speciale vrijwilligersmiddag, waarbij zij met een hapje en drankje worden bedankt voor hun inzet. Met zijn allen vormen we een hechte club enthousiastelingen, en menigeen heeft al meer festivals op zijn naam staan dan een deel van de bestuursleden.

Heeft u ook zin om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Heeft u in augustus een dag, een paar dagen of een week de tijd om dit fantastische festival nog mooier te maken? Meld u dan aan via onderstaande knop!