• Telefoon: +31 (0)613702538
  • KvK: 30160526

Historisch Festival Vreeland

..."Het grootste historische evenement in west en midden Nederland".... 

Historische voertuigen, oud-Holland straatje en oude ambachten...

Wij zijn een groep enthousiaste hobbyisten die zich verenigd hebben in een stichting, met als doel het restaureren en behouden van allerlei historische voertuigen. Onze stichting opereert hoofdzakelijk in midden Nederland en is geboren uit een gebrek aan activiteit in dit deel van ons land. In 1994 besloten een aantal bevriende hobbyisten voor het eerst een Historisch Festival in Vreeland te organiseren.

Dit is inmiddels uitgegroeid tot een evenement met een oppervlakte van 5 ha. en meer dan 1000 historische voertuigen waaronder bromfietsen, stoommachines, motorfietsen, tractoren en appendages, (vracht)auto‘s, legervoertuigen, stationaire motoren enz.

Daarnaast zijn er ook talloze demonstraties van oude ambachten in het oud-Hollandse straatje, kunt een heuse wipmolen bewonderen, zijn er talloze kraampjes met oldtimer-onderdelen, gereedschap, documentatie en curiosa, is er op de zondagochtend een jongveekeuring en wordt e.e.a. muzikaal omlijst door coverbands en een hoofdartiest.

Voor een kopje koffie, frisje of biertje kunt u terecht in de feesttent, met aangrenzend een horecaplein met etenswaar voor elke smaak.

De eerstvolgende editie van het Historisch Festival in Vreeland is in augustus 2022.

Parkeren

Parkeren kan op ons parkeerterrein, en is gratis.

Adres

Kleizuwe t.o. 13
3633AE Vreeland

Route

Checked Out